Om Euro Travel

Euro Travel ApS omfatter i dag  Kulturrejser Europa. I Euro Travel er kvalitet, tryghed og unikke rejseoplevelser nøgleord i selskabets daglige drift.

Kvalitet fordi vi mener, det er grundlaget for gode rejseprodukter og fordi der stilles høje krav til alle selskabets leverandører på destinationerne.

Tryghed fordi vi mener, at kunderne har krav på sikkerhed i noget så vigtigt som en rejse. Derfor er vi også medlem af Rejsegarantifonden [medlemsnummer 1920] samt Danmarks Rejsebureauforening og vi er forsikringstager af en udvidet ansvarsforsikring hos Gouda rejseforsikring. Tryghedsaspektet udmønter sig ligeledes i, at virksomheden drives efter sunde økonomiske principper og at der stilles høje solvenskrav til alle samarbejdspartnere.

Unikke rejseoplevelser er et princip, som ligger bag alle de rejser, som vi laver til kunderne. Kendetegnet for vores rejser er, at kunden sættes i centrum, når ferien sammensættes af vores rejseproducenter.

 

 

 

Information for leverandører
Hos Euro Travel stiller vi høje krav til leverandører og samarbejdspartnere og derfor har vi en række forrentningsmæssige og etiske krav, der skal være opfyldt inden et samarbejde påbegyndes. Vi driver en seriøs forretning og forventer derfor, at alle tilbud om samarbejde i udgangspunktet skal være seriøse og ikke mindst attraktive. Vi tilbyder kunderne noget unikt og forventer derfor også, at leverandører kan tilbyde noget unikt, som i sidste ende kan skabe merværdi internt i forretningen eller ude hos kunden.

Kontakt Euro Travel ApS

Studiestræde 19 2. sal
1455 København K.
Tlf. 88 33 62 46
Find os på google maps

Comments are closed.